موچی یک دسر ژاپنی است که این روزها بین نوجوانان و جوانان محبوب شده است. طرز تهیه آسانی دارد و به راحتی می توانید موچی را به عنوان دسر در تلد و یا مهمانی هایتان درست کنید و در کنار عزیزانتان میل بفرمایید.
مواد لازم برای تهیه موچی
140 گرم آرد گلوتینوس
50 گرم پودر قند
30 گرم نشاسته ذرت
نصف قاشق چایخوری وانیل
175 گرم شیر
35 گرم کره
طرز تهیه موچی ژاپنی در خانه
مرحله اول
آرد مخصوص موچی یا همان آرد گلوتینوس را در کاسه ای بریزید و پودر قند و نشاسته ذرت و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم
حالا شیر را اضافه کنید و با همزن دستی حسابی هم بزنید تا ترکیب یک دستی داشته باشید.
مرحله سوم
حالا ترکیب یک دستی که درست کرده بودید را از صافی رد کنید و داخل قابلمه ای بریزید و حرارت رت روشن کنید تا شیر شروع به تبخیر شدن کند.
مرحله چهارم
بعد از 25 الی 30 دقیقه مه مایع موچی روی حرارت بود و تقریبا شبیه خمیر شده، حرارت را خاموش کنید و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم
روی سطحی که میخواهید خمیر را ورز دهید نشاسته بریزید و خمیر را ورز دهید. بعد از اینکه خمیر منسجم شد به اندازه ی گردو از خمیر جدا کنید و به هرکدام از گردو ها رنگ خوراکی مورد نظرتان را بزنید سعی کنید با صاف کردن و دوباره پلوله کردن خمیر رنگ به صورت یک دست روی کل موچی پخش شود.
مرحله ششم
حالا تکه خمیرهای رنگی موچی را با وردنه پهن کنید و داخل آن فیلینگ مورد نظرتان را قرار دهید . خامه صبحانه یا خامه قنادی یا شکلات یا مارمالاد و یا هر چیزی که برای مواد میانی در نظر گرفته اید وسط خمیر موچی قرار دهید و لبه های خمیر را روی هم قرار دهید و سعی کنید با دستتان خمیر را گلوله کنید.
خب همراهان گرامی این هم از طرز تهیه موچی ژاپنی در خانه امیدوارم این دسر ژاپنی را درست کنین و از طعم خوشمزه و بافت نرم آن لذت ببرید.