طرز تهیه موس شکلاتی خانگی با خامه
موس شکلاتی یکی از اون دسرهاییه که یه انتخاب عای واسه ی اوناییه که عاشق طعم شکلات و کاکائو هستن. یه بافت نرم و خوبی داره که به محض اینکه توی دهن میذارین آب میشه . میتونین واسه تولدها و یا مهمونیاتون این دسر معرکه رو درستش و از طعم و بافت بهشتیش لدت ببرین. خب بریم سراغ مواد اولیه موس شکلاتی.

مواد لازم:
- پودر کاکائو 30 گرم
- نشاسته ذرت 40 گرم
- نمک یک دوم قاشق چایخوری
- شیر یک دوم پیمانه
- پودر ژلاتین 20 گرم
- آب گرم یک دوم پیمانه
- شیر 500 میلی لیتر
- خامه 200 گرم
- شکر 150 گرم
- شکلات تخته ای تلخ 100 گرم
طرز تهیه موس شکلاتی خانگی با خامه
مرحله اول
پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک و یک دوم پیمانه شیر رو در ظرفی می ریزیم و با همزن دستی هم می زنیم تا ترکیبشون یک دست بشه.
مرحله دوم
پودر ژلاتین رو در ظرفی میریزیم و آب گرم رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم تا ژلاتین به طور کامل در آب حل بشه.
مرحله سوم
500 میلی لیتر شر و خامه و شکر رو در ظرفی میریزیم و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
حالا ترکیبی که در مرحله اول درست کرده بودیم به همراه ترکیب مرحله دوم و ترکیب مرحله سوم را به هم دیگه اضافه می کنیم و هم میزنیم و شکلات تخته ای رو هم توی این مایع موس میریزیم و هم میزنیم. این مایع موس را روی حرارت میگذاریم تا شکلات تخته ای آب شود.
مرحله پنجم
حالا کف قالبی که برای موس در نظر گرفتیم را نایلون پهن می کنیم و مایع موس را داخلش میریزیم و قالب را در یخچال قرار می دهیم و 4 ساعت به موس شکلاتی استراحت میدهیم تا خودش رو بگیره. می تونین هم موس رو به صورت تک نفره توی لیوان یا هر ظرف دیگه ای که در نظر گرفتین بریزین که در این صورت نایلون نمیخواد. چون توی همون ظرف قراره سرو بشه که واسه تولد و مهمونی ها انتخاب بینظیریه می تونین روی موس رو هم پودر کاکائو بریزین و هر مدل که دوست دارین تزیینش کنین. حتما این دلبر کاکائویی رو درستش کنید و از طعم و بافت معرکه اش لذت ببرین . پیشاپیش نوش جان.