کیک موز و خرما مقوی و رژیمی
خب بریم سراغ یک دستور پخت یک کیک دیگه. یک کیک موز و خرما مقوی و رژیمی .شایدم نسبتا رژیمی چرا میگم نسبتا رژیمی؟ چون بیشتر شیرینیش بخاطر خرمای داخلش هست و اینکه یک مقدار کم شکر هم داره.که میتونین حذفش کنین.فوق العاده مقویه و میتونین برای بچه ها درست کنین که به عنوان خوراکی ببرن مدرسه یا صبحانه با شیر میل کنن خلاصه که یه کیک همه چیز تمومه از نظر ارزش غذایی.خیال مامانای همیشه نگران سالم خوری بچه ها راحت باشه بریم سراغ مواد اولیه اش

مواد لازم:
- 2 عدد تخم مرغ
- یک سوم لیوان شکر
- یک سوم لیوان روغن
- دو سوم لیوان شیر داغ
- یک لیوان آرد سفید
- یک و نیم قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
- یک قاشق مربا خوری دارچین
- نوک قاشق چایخوری وانیل
- 10 عدد خرما
- دو تا سه عدد گردو
طرز تهیه کیک موز و خرما مقوی و رژیمی
مرحله اول
خرما رو داخل ظرفی میریزیم و بهش شیر داغ رو اضافه می کنیم، سپس با گوشکوب برقی خرما هه رو له می کنیم . در حین له شدن خرما ها با شیر حسابی ترکیب میشن.
مرحله دوم
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی هم میزنیم تا کرمی و کشدار بشه.
مرحله سوم
روغن مایع رو به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم. در حد ترکیب شدن با همزن هم میزنیم.
مرحله چهارم
حالا شیر و خرماهایی که قبلا با هم دیگه مخلوط کرده بودیم رو به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم و به اندازه ای هم میزنیم که موادمون خوب با همدیگه ترکیب بشن.
مرحله پنجم
آرد سفید و بیکینگ پودر و دارچین رو با هم مخلوط می کنیم. بهتره که دو یا سه بار الکش کنیم تا کیکمون بهتر پف کنه. حالا طی دو سه مرحله مخلوط آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو به کیک اضافه می کنیم. به صورت دورانی هم می زنیم. بهتره که با همزن دستی این کار انجام بشه.
مرحله ششم
می تونید مایع کیک رو داخل قیف بریزید و باهاش دو سوم قالب مافین رو پر کنید . یا اگه قالب مافین در دسترستون نبود توی قالب معمولی درستش کنید.
مرحله هفتم
زمان پخت برای قالب مافین 20 دقیقه هست. برای قالب معمولی نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه. دمای فر 180درجه باشه. در آخر گریل رو هم روشن کنید.
مرحله هشتم
برای اطمینان از پخت کیک خلال دندون رو داخل کیک فرو کنید اگر کیک بهش نچسبید کیک شما کاملا آماده هست و می تونید نوش جان کنید.
بقیه ی رسپی ها رو هم ببینین شاید خوشتون اومد. فقط کافیه روی کیک مورد نظرتون کلیک کنین.