طرز تهیه براونی شکلاتی خانگی
یه دسر و آسون و خوشمزه و عالی با یه بافت باحال و خوشمزه که می تونین واسه عصرانه یا واسه مهمونی ها و تولدها یا هر وقت دیگه ای که دلتون یه چیز خوشمزه می خواد درستش کنین و از طعم معرکه اش لذت ببرین مخصوصا اونایی ک شکلات خورن که حسابی عاشقش می شن . خب ببینیم این جذاب لعنتی به چه مواد اولیه ای احتیاج داره.

مواد لازم:
- 65 گرم کره
- 120 گرم شکلات تخته ای
- 25 گرم روغن مایع
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر 140 گرم
- پودر کاکائو 25 گرم
- آرد 110 گرم
مرحله اول
کره رو به همراه شکلات تخته ای در ظرف مناسبی بریزین و روی حرارت ملایم بذارین و اجازه بدین که شکلات تخته ای ذوب بشه و با کره مخلوط بشه.
مرحله دوم
حرارت رو خاموش کنین و روغن مایع رو اضافه کنین و هم بزنین تا مخلوط یک دستی داشته باشین.
مرحله سوم
در ظرف جدا تخم مرغها رو بشکنین و شکر رو بهش اضافه کنین و با همزن دستی یا برقی اونقدری هم بزنین تا رنگ تخم مرغ ها کرم رنگ بشه ، حالا وانیل رو اضافه کنین و هم بزنین. حالا مخلوط شکلاتی رو که درست کرده بودین رو به تخم مرغ ها اضافه کنین و هم بزنین تا مخلوط یک دستی به دست بیارین.
مرحله چهارم
پودر کاکائو رو داخل آرد ها بریزین و الک کنین و طی 3 مرحله به مایع کاکائویی اضافه کنین و هم بزنین تا یک دست بشه.
مرحله پنجم
مایع براونی رو در قالب مورد نظرتون بریزین و در فر از قبل گرم شده به دمای 170 درجه قرار بدین و مدت زمان 25 الی 30 دقیقه در فر باقی بمونه تا پخته بشه.
بهتره که کف قالب رو کاغذ روغنی پهن کنین و کمی کاغذ روغنی رو چرب کنین و مایع براونی رو داخلش بریزین. کاغذ روغنی رو طوری داخل قالب پهن کنین که اضافه های کاغذ روغنی از کناره های قالب بیرون زده باشه تا موقعی که براونی پخته شد با گرفتن کناره های کاغذ روغنی بتونین براونی رو از قالب خارج کنین و در ظرف سرو مورد نظرتون بریزین.
براونی شما آمادست، هر مدلی که دوست دارین برش بزنین و می تونین با سس شکلات یا هرچیز دیگه ای که مد نظرتون هست تزیینش کنین. طعم و بافن فوق العاده ای داره حتما درستش کنین و در کنار عزیزانتون نوش جانش کنین.
دستور کرم کارامل و دستور ژله خرده شیشه رو هم یه نگاهی بندازین ضرر نمیکنین.