چطور در خانه زولبیا سنتی درست کنیم؟
چطور در خانه زولبیا سنتی درست کنیم؟ با یک دستور راحت و دقیق می توانید در منزل زولبیا درست کنید .این زولبیا بافت ترد و شیشه ای دارد و با یک بار امتحان کردن عاشقش خواهید شد.

موادلازم برای درست کردن شهد:
- شکر 2 لیوان
- آب 1 و نیم لیوان
- زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
- گلاب نصف لیوان
- آبلیمو نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه شهد
برای درست کردن شهد ابتدا آب رو به جوش می آوریم سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم تا غلیظ شود تا به غلظت مورد نظرمان رسید آبلیمو و زعفران گلاب را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا با هم مخلوط شوند. در نظر داشته باشید که هنگامی که شهد خنک شد غلظتش بیشتر میشود.
مواد لازم برای درست کردن زولبیا
- نشاسته 100 گرم
- 100 گرم ماست شیرین و غلیظ
- آب 2 قاشق غذاخوری
- گلاب 1 قاشق غذاخوری
- روغن مایع 1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
- آرد 20 گرم
- بیکینگ پور 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه زولبیا
- نشاسته و ماست و آب را در ظرفی هم می زنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا نشاسته کاملا حل شود.
- گلاب زعفران و روغن مایع را به نشاسته ها اضافه می کنیم و هم میزنیم.
- حالا آرد الک شده و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و هم میزنیم.
- خب حالا غلظت مایع زولبیا را چک کنید اگر بیش از خد غلیظ بود یک قاشق غداخوری آب اضافه کنید.غلظت مایع زولبیا مانند ماست باشد. نه ماست چکیده و نه ماست شل.
- اگر ماست اضافه کردید و بیش از حد شل شد 1 قاشق چایخوری آرد اضافه کنید.
- اجازه بدهید مایع زولبیا 4 الی 5 ساعت در هوای آزاد قرار بگیرد.
- بعد از استراحت مایع را در قیف پلاستیکی بریزید و در قابلمه کوچکی که یک بند انگشت روغن مایع در آن ریخته ایدمایع را به شکل دورانی پایپ کنید.
- اگر می خواهید همه ی زولبیا ها اندازه هم باشند می توانید از رینگ استفاده کنید و مایع زولبیا را در رینگ پایپ کنید.
- دو طرف زولبیا را در روغن سرخ کنید هرچه زولیا در روغن بیشتر بماند رنگش تیره تر می شود.
- هر کدام از زولیاها که دو طرفش سرخ شد را در شهد بیندازید و 30 ثانیه زمان بدهید و از شهد بیرون بیاورید.
خب عزیزان اینم از طرز تهیه زولبیا سنتی امیدوارم این شیرینی خوشمزه را درست کنید و از طعمش لذت ببرید. می توانید برای مهمانی های افطاری از این دسر خوشمزه یا رنگینک خرما و یا بامیه نیز استفاده کنید.