آموزش مرحله به مرحله رنگینک خرما

رنگینک خرما یک دسر جنوبی است. فوق العاده خوشمزه و مقوی . برای مهمانی های افطار ماه مبارک رمضان یک گزینه بسیار خوب است. اگر پودر قند بهش اضافه نشود و همه شیرینی آن از خرما باشد، می توانید خیال خودتان را از بابت نخوردن قند مصنوعی راحت کنید و خب چی از این بهتر. خب ببینیم این دسر مقوی به چه مواد اولیه ای احتیاج داره و بعد از آن هم آموزش مرحله به مرحله رنگینک خرما 

مواد لازم:

آموزش مرحله به مرحله رنگینک خرما

مرحله اول

ابتدا خرما ها را بشورید و هسته آنها را جدا کنید. وقتی هسته را جدا کردید به جای هسته مغز گردو قرار دهید. بعد از این که وسط خرما ها گردو گذاشتید آن ها را کنار هم در ظرف سرو بچینید.

مرحله دوم

آرد ها را الک کنید و سپس آن ها را تفت دهید تا رنگشان طلایی شود. حالا کره را اضافه کنید و هم  بزنید . روغن مایع را اضافه کنید و مجددا هم بزنید. اگر تمایل دارید می توانید در این مرحله پودر قن را هم اضافه کنید اگر هم مایل باشید می توانید پودر قند را حذف کنید تا تمام شیرینی رنگینک از خرما باشد. 

مرحله سوم

دارچین و پودر هل را به آردها اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را خاموش کنید.

مرحله چهارم

حالا آرد ها را ملاقه ملاقه روی خرماهایی که داخل ظرف سرو چیده بودیم میریزیم و سعی می کنیم که روی خرماها با آردها پوشانده شود.می توانید روی رنگینک را با هر مغزی که دوست داشتید تزیین کنید.

مرحله پنجم

دسر رنگینک خرما را داخل یخچال می گذاریم و 2 ساعت به آن زمان می دهیم تا سرد شود. رنگینک خرما آماده ی نوش جان شدن است. پیشاپیش گوارای وجود