طرز تهیه تیرامیسو خانگی با بیسکوییت لیدی فینگر و بدون تخم مرغ

تیرامیسو یه دسر ایتالیایی هست که واقعا طعم بینظیری داره. ترکیب یه کرم خوشمزه با یه بیسکوییت خوش بافت یه چیز معرکه ای ازش ساخته. واسه مهمونیاتون می تونین درستش کنین و از بافت و طعم بینظیرش حسابی لذت ببرین . خب ببینیم این دسر خوشمزه مواد اولیه اش چه چیزهایی هستن.

طرز تهیه تیرامیسو خانگی با بیسکوییت لیدی فینگر و بدون تخم مرغ

مواد اولیه کرم تیرامیسو:

طرز تهیه تیرامیسو خانگی با بیسکوییت لیدی فینگر و بدون تخم مرغ

مرحله اول:

خامه قنادی رو اونقدر با همزن برقی هم بزنین تا رد همزن روی خامه ها بمونه و اگه ظرف رو برگردونین خامه ها از ظرف نریزه.

مرحله دوم:

پنیر لبنه و خامه صبحانه رو اضافه کنین و هم بزنین تا یک دست بشه. پودر قهوه فوری رو در یک لیوان آب جوش بریزید و در ظرف مسطحی بریزین که از دما بیفته و به خامه اضافه کنین و هم بزنین.

مرحله سوم

پودر قهوه ی دوم رو هم در یک لیوان آب جوش بریزین و در ظرفی بریزین طوری که واسه ی مرطوب کردن بیسکوییت ها مشکلی نباشه. میخوایم بیسکوییت های لیدی فینگر رو مرطوبشون کنیم یک بار میزنیم توی قهوه و درش میاریم. دقت کنین که خیس نشه تا از شکل بیسکوییت خارج بشه در حد مرطوب شدن کافیه.

ظرفی که بریا درست کردن دسر آماده مردیم رو کفش رو کامل با بیسکوییت لیدی فینگیر مرطوب شده پر می کنیم وقتی کف ظرف پر شد یک لایه از کرمی که درست کرده بودیم رو روی سطح بیسکوییت ها می کشیم و دوباره روی کرم ها بیسکوییت مرطوب شده با قهوه می چینیم و روی یسکوییت ها رو کرم میزنیم همین روند رو ادامه میدیم تا کرم ها و بیسکوییت ها تموم بشن دقت کنین لایه ی رویی دسر کرم باشه که بتونین سطحش با با خامه ی فرم گرفته ماسوره کنیم یا پودر کاکائو الک کنیم یا هرطور که مایل هستین تزیین کنین. 

مرحله چهارم

خب عزیزان دسر خوشمزه شما آمادست. 5 الی 6 ساعت بهش زمان بدیم و داخل یخچال بدارین تا طعم ها خوب با هم دیگه آمیخته بشن و خوشمزگی این دسر به حد اعلا برسه.

عزیزان می تونین از بیسکوییت پتی بور هم استفاده کنین به جای بیسکوییت لیدی فینگر.

اگه احساس می کنین کرم شیرینیش کم هست می تونین بهش پودر قند اضافه کنین تا شیرینی کرم مطلوبتون بشه.

خب اینم از طرز تهیه تیرامیسو خانگی با بیسکوییت لیدی فینگر و بدون تخم مرغ امیدوارم درستش کنین و از طعم و بافت بینظیرش لذت ببرین. البته دستور اصلی این دسر ایتالیایی با تخم مرغ هست که چون تخم مرغ خام داره توش زیاد به نظر ایرانی پسندنمیاد و این دستوری که واستون گذاشتم ایرانیزه شده. نوش جونونتون پیشاپیش 🙂