طرز تهیه شله زرد خوشمزه با زعفران و گلاب

شله زرد یه دسر سنتی ایرانی است که می تونع توی افطاری ها مراسم مذهبی و عزاداری ها مورد استفاده قرار بگیره. طرز تهیه سختی هم نداره ولی طعم بینهایت خوشمزه ای داره. خب بریم سراغ طرز تهیه شله زرد خوشمزه با زعفران و گلاب برای تهیه ی این دسر خوشمزه اندازه شکر دو برابر برنج نیم دانه هست .یعنی اگه برنج نیم دانه به اندازه ی 1 پیمونه بر میدارین مقدار شکر باید 2 پیمونه باشه.

مواد لازم:

طرز تهیه شله زرد خوشمزه با زعفران و گلاب

مرحله اول

بهتره که برنج نیم دانه رو حدود دو ساعت قبل از پختن خیس کنید. کلا بهتره برای شله زرد از برنج نیم دانه استفاده کنین اگه از برنج استفاده می کنین بهتره از شب قبل خیس کنین. آب رو بذارین به جوش بیاد و برنج نیم دانه رو بهش اضافه کنین .حرارت رو کم کنین .حرارت طوری باشه که آب همچنان بجوشه. اجازه بدین که  برنج نیم دانه وا بره و داخل آب شکفته بشه.

مرحله دوم

حالا شکر و زعفران دم کرده و کره  رو به برنج نیم دانه اضافه کنین و هم بزنین. 

مرحله سوم

بادامی که از قبل پوستش رو گرفته بودین و خلالش کرده بودین به شله زردها اضافه کنین و وقتی که غلظت شله زرد به نظرتون خوب اومد حرارت رو خاموش کنین. قبل از خاموش کردن حرارت گلاب رو هم اضافه کنین و هم بزنین.برای پوست گرفتن بادام بهتره که بادام ها را در آب جوش بذارین خیس بخوره و وقتی که پوستش نرم شد پوسته رویی رو بکنین و خلالش کنین. البته خلال آماده می تونین از فروشگاه ها تهیه کنین ولی مسلما بادامی که خودتون خلالش کنین بهتر هست.

خب اینم از طرز تهیه شله زرد خوشمزه با زعفران و گلاب امیدوارم از این رسپی استفاده کنین و لذت ببرین. نوش جان 🙂