یک دستور پخت کیک آسون و خوشمزه . یک کیک ایرانیزه شده که طعمش بینظیره و بافتش مثل ابر میمونه. بریم سراغ مواد لازم.
مواد لازم:
آرد قنادی 250 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شکر 190 گرم
شیر 120 گرم
روغن مایع 160 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری معادل 10 گرم
زعفران غلیظ دم کرده 4 قاشق غذاخوری
گردو 6 عدد
طرز تهیه:
مرحله اول
تخم مرغ وشکر رو با همزن برقی به اندازه ای هم می زنیم تا کرمی و کشدار بشه.
مرحله دوم
شیر و روغن رو به مواد تخم مرغی اضافه کنین و حدود 1 دقیقه با همزن برقی هم بزنین.
مرحله سوم
حالا زعفران دم کرده رو اضافه کنین و به اندازه ای هم بزنین که کل موادزعفرونی بشن. اگه میخواین رنگ کیک زیباتر بشه می تونین از یک یا دو قطره رنگ خوراکی زرد هم استفاده کنین.
مرحله چهارم
آرد و بیکینگ پودری رو که از قبل با هم مخلوط کرده بودید و الکشون کرده بودید رو طی سه مرحله به مایع کیک اضافه کنین بهتره که گردو ها رو هم توی آرد ها بریزین تا کف کیک ته نشین نشن و با همزن دستی هم بزنین تا حسابی مخلوط بشن . دقت کنین که به صورت دورانی هم بزنین که پف کیکتون نخوابه.
مرحله پنجم
مایع کیک رو در داخل قالب مورد نظرتون بریزید البته بهتره که قالبتون رو از قبل چرب کرده باشید.
مرحله ششم
قالب رو در فر از قبل گرم شده به دمای 170 درجه قرار بدین و بهش 40 دقیقه زمان بدین تا پخته بشه و اگر میخواین از پختش مطمئن بشین با خلال دندون چک کنین اگر از مایع کیک چیزی بهش نچسبید کیک شما کاملا آماده است.
مرحله هفتم
این کیک فوق العاده رو هر مدلی که دوست دارید تزیینش کنین و از طعم بینظیرش لذت ببرین.
بقیه رسپی های ستوده مگ رو هم ببینین . این پایین چندتاشون رو گذاشتم کافیه کلیک کنین روی هر کدوم که خواستین.