نوبتیم باشه نوبت یک کیک خاص و خوشمزه و خوشگله.کیک رد ولوت ! ولوت به معنای مخمل هست و خب رد رو هم که میدونین به معنای قرمز هست و رد ولوت یعنی یه کیک مخملی قرمز. اسمش که اشتها آوره. یه دستور راحت داره که به امتحانش می ارزه. قول بدید امتحانش کنید. بریم سراغ مواد اولیه برای طرز تهیه کیک رد ولوت بدون فر.
مواد لازم:
تخم مرغ 5عدد
پودر قند 125 گرم
وانیل 1 قاشق چابخوری
سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
نمک یک دوم فاشق چایخوری
روغن 125 گرم
آرد 175 گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک رد ولوت بدون فر:
مرحله اول
ابتدا زرده ها و سفیده ها را از هم جدا می کنیم.
مرحله دوم
سفیده ها را بقدری با دور تند همزن هم می زنیم که اگر ظرف را برش گردونیم از داخل ظرف بیرون نریزه. در حین هم زدن کل پودر قند رو هم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مرحله سوم
در این مرحله زرده ها وانیل و سرکه سفید رو به سقیده ها اضافه می کنیم و در حد 1 دقیقه با همزن هم می زنیم تا مخلوط شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله روغن مایع را ب موادمون اضافه می کنیم و از این مرحله به بعد با همزن دستی هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله رنگ خوراکی قرمز رو به موادمون اضافه می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم تا مایع کیک یک دست بشه و به رنگ قرمز در بیاد.
مرحله ششم
آرد و بیکینگ پودری که از قبل با هم مخلوط کرده و الک کرده بودیم رو طی سه مرحله به موادمون اضافه می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم تا با هم مخلوط بشن و مایع کیک یک دست بشه.
مرحله هفتم
اگه قصد دارین که بدون فر این خوشمزه رو بپزین قابلمه ی مورد نظرتون رو کفش رو چرب کنین و مایع کیک رو داخلش بریزین و در قابلمه رو که با دم کنی پوشیدینش بذارین و روی شعله متناسب با قابلمه قرارش بدین. شعله رو کم کنین و بهش 45 دقیقه تا 1 ساعت زمان بدین تا پخته بشه می تونین بعد از 45 دقیقه پخت کیک رو با خلال دندون چک کنین اگه کیک بهش نچسبید کیک شما کاملا آمادست.
مرحله هشتم
قالب مورد نظرمون رو یه کم چرب می کنیم و کاغذ روغنی میندازیک کف قالب و مواد کیک رو داخل فالب می ریزیم. از قالب مافین هم می تونین استفاده کنین.
مرحله نهم
قالب رو در فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه قرار میدیم و بهش 40 دقیقه زمان میدیم تا پخته بشه. عزیزانم اگه از قالب مافین استفاده کردین 1 ربع برای پخت کافیه که میتونین با خلال دندون کیک رو چک کنین اگه کیک بهش نچسبید کیکتون آمادست.
مرحله دهم
وقتی کیک از دما افتاد به صورت لایه لایه برش میدیم و بین لایه ها رو با خامه قنادی فرم گرفته کاور می کنیم. می تونین نیم سانتی متر از کیک رو جدا کنین و برای تزیین کیک نگهش دارین. اگرم که از قالب مافین استفاده کردین که دیگه راحت تر میتونین بذارین کامل از دمابیفته و بعد هم با خامه ی فرم گرفته تزیینش کنین که میتونه به صورت تک نفره سرو بشه.
مرحله یازدهم
کل کیک رو با خامه ی فرم گرفته کاور می کنیم و در آخر اون لایه ی نیم سانتی که نگه داشته بودیم رو خرد می کنیم و روی کیک میریزیم.
کیک رد ولوت فوق العاده کیک خوشمزه ایه امدوارم درستش کنین و از طعم بینظیرش در کنار عزیزانتون لذت ببرین.
بقیه ی رسپی ها رو هم ببینین شاید خوشتون اومد. فقط کافیه روی کیک مورد نظرتون کلیک کنین.