دستور پخت یه میان وعده ی جذاب و خوشمزه داریم .طرز تهیه ی مافین پرتقالی هم خوشمزه اس هم درست کردنش آسونه.واقعا عطر بینظیری داره و واسه ی دور همیاتون وقعا جوابه. حتما حتما این کیک خوشمزه رو امتحان کنین و از طعم و بافت بینظیرش لذت ببرین. خب بریم ببینیم مواد اولیه چیا هستن.
مواد اولیه:
تخم مرغ 2 عدد
شکر 150 گرم
آب پرتقال 120 گرم
روغن مایع 100 گرم
آرد سفید 150 گرم
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه مافین پرتقالی:
مرحله اول
تخم مرغ و شکر رو با هم زن برقی تا جایی هم می زنیم که کرمی و کشدار بشه.
مرحله دوم
پوست پرتقال رو داخل مواد تخم مرغی رنده می کنیم.
مرحله سوم
روغن مایع رو اضافه می کنیم و در حدود یک دقیقه با همزن دستی هم می زنیم.
مرحله چهارم
آب پرتقال طبیعی رو از صافی رد می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله پنجم
آرد و بیکینگ پودری که از قبل مخلوط و الک کرده بودیم را طی دو مرحله به مواد کیکمون اضافه می کنیم و با همزن دستی به صورت دورانی هم می زنیم.
مرحله ششم
داخل قالب مافین کپسول بذارید و حدود دو سوم قالب رو پر کنید.
مرحله هفتم
قالب رو داخل فر از قبل گرم شده به دمای 170 درجه قرار می دیم و حدود بیست دقیقه بهش زمان می دیم تا حسابی پخته بشه.
مرحله هشتم
می تونید پخت کیک رو با خلال دندان چک کنین. اگه به خلال دندان کیک نچسبید کیک شما کاملا آمادست و منتظر نوش جان شدن.
میتونید روی کیک ها رو با خامه ی فرم گرفته یا نارگیل و یا ترفل تزیین کنین که کاملا سلیقه ای هست.
بقیه ی رسپی ها رو هم ببینین شاید خوشتون اومد. فقط کافیه روی کیک مورد نظرتون کلیک کنین.