طرز تهیه کیک کاستلا شکلاتی با بافت پنبه ای

طرز تهیه کیک کاستلا شکلاتی با بافت پنبه ای

طرز تهیه کیک کاستلا شکلاتی با بافت پنبه ای

کیک کاستلا شکلاتی !!! کیکی با طعم و بافت بینظیر. ببینیم مواد اولیه اش چه چیزهایی هستند و بعد از آن دستور کیک را قرار می دهم.

طرز تهیه کیک کاستلا شکلاتی با بافت پنبه ای

مواد لازم:

 طرز تهیه کیک کاستلا شکلاتی با بافت پنبه ای :

مرحله اول

زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.

مرحله دوم

ابتدا زرده ی تخم مرغ و روغن و شیر را با همزن برقی هم بزنید.

مرحله سوم

پودر کاکائو و آرد رو با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.

مرحله چهارم

آرد و پودر کاکائو و شکر را به زرده ی تخم مرغ اضافه کنید. با همزن دستی هم بزنید.

مرحله پنجم

پودر قند و سفیده ی تخم مرغ را با همزن برقی به اندازه ای هم بزیند که شکل ظرف را بگیرد و در صورت وارونه شدن ظرف بیرون نریزد. حالا آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

سفیده ها را به زرده ها اضافه کنید و به صورت دورانی با هم زن دستی هم بزنید.

مرحله هفتم

مایع کیک را در قالب مورد نظر بریزید و  در سینی فر قرار دهید. در سینی فر آب بریزید و درب فر را ببندید. فر از قبل گرم شده به دمای 150 درجه باید باشد و مدت زمان پخته شدن کیک  50  دقیقه است . پخته بودن کیک را با خلال دندان تست کنید. اگر کیک به آن نچسبید . کیک شما کاملا پخته شده است.

امیدوارم از این طرز تهیه کیک کاستلا شکلاتی با بافت پنبه ای استفاده کنین  و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید. واقعا که درست کردن کیک یک جور تراپی به حساب میاد.

بقیه ی رسپی ها رو هم ببینین شاید خوشتون اومد. 🙂 فقط کافیه روی کیک مورد نظرتون کلیک کنین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

با نظر دادن راجع به محتوای این مجله ی اینترنتی ما رو خوشحال می کنین. بی صبرانه منتظر خوندنشون هستیم. فقط کافیه روی دکمه ی زیر کلیک کنین.