استفاده از آرد الکشده چندباره باعث لطافت بیشتر بافت شیرینی میشود و از ایجاد گلولههای آرد در مایه جلوگیری میکند.
تخممرغها باید همدما با محیط باشند تا بهتر پف کنند و بافت کیک سبکتری به دست آید.
اگر فر شما حرارت زیادی دارد، دما را روی ۱۷۰ درجه تنظیم کنید تا از خشک شدن شیرینی جلوگیری شود.
برای تزیین میتوانید از میوههای تازه مثل توتفرنگی، کیوی یا حتی بلوبری استفاده کنید تا جلوهای رنگارنگ به کار بدهید.
بهتر است شیرینی را قبل از سرو حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خامه خودش را بگیرد و لایهها منسجم شوند.
اگر میخواهید شیرینی عطر خاصی بگیرد، میتوانید چند قطره اسانس پرتقال یا لیمو به خامه اضافه کنید.
هنگام ذوب کردن شکلات، حتماً از روش بنماری استفاده کنید تا طعم و بافت شکلات تغییر نکند.
این شیرینی را میتوان تا سه روز در یخچال نگهداری کرد، فقط بهتر است روی آن را با سلفون بپوشانید تا خشک نشود.
2 دیدگاه
[…] شیرینی تر تخته ای […]
[…] شیرینی تر تخته ای […]