کیک یزدی کیک سنتی ایرانی که معمولا توی مناسبت های مذهبی همه ی ما یک بار هم که شده خوردیمش و خوشمزگیش کنار چای دو چندان شده برامون بریم سراغ مواد اولیه.
مواد لازم:
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
ماست چکیده 1 لیوان سرخالی
روغن نصف لیوان
پودر هل 1 قاشق چایخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرحله اول
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی به مدت 6 دقیقه هم می زنیم تا کرمی و کشدار شود.
مرحله دوم
در ادامه ماست رو به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن با همزن برقی هم می زنیم.
مرحله سوم
گلاب و پودر هل و روغن مایع و عسل را به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن با همزن برقی هم می زنیم.
مرحله چهارم
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط می کنیم و 3 بار الک می کنیم.
مرحله پنجم
آرد و بیکینگ پودر را طی سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم و با همزن دستی به صورت دورانی هم می زنیم.
مرحله ششم
مایع کیک را در قالب مافین یا در کپسول کاغذی می ریزیم و در سینی فر میگذاریم. دقت کنید که تا نصف کپسول ها یا قالب مافین را پر کنید که موقع پف کردن از قالب بیرون نریزد. با نوک چاقو یک علامت به علاوه روی کیک ایجاد کنید و کنجد سفید بپاشید این کار برای زیبایی بیشتر کیک است.
مرحله هفتم
قالب را در فر از قبل گرم شده تا دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم و پخته شدن کیک را با خلال دندان تست می کنیم اگر کیک به خلال دندان نچسبید کیک کاملا پخته است.
بقیه ی رسپی ها رو هم ببینین شاید خوشتون اومد. فقط کافیه روی کیک مورد نظرتون کلیک کنین.