طرز تهیه کیک کاستلا شکلاتی با بافت پنبه ای

کیک کاستلا شکلاتی !!! کیکی با طعم و بافت بینظیر. ببینیم مواد اولیه اش چه چیزهایی هستند و بعد از آن دستور کیک را قرار می دهم.

طرز تهیه کیک کاستلا شکلاتی با بافت پنبه ای

مواد لازم:

 طرز تهیه کیک کاستلا شکلاتی با بافت پنبه ای :

مرحله اول

زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.

مرحله دوم

ابتدا زرده ی تخم مرغ و روغن و شیر را با همزن برقی هم بزنید.

مرحله سوم

پودر کاکائو و آرد رو با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.

مرحله چهارم

آرد و پودر کاکائو و شکر را به زرده ی تخم مرغ اضافه کنید. با همزن دستی هم بزنید.

مرحله پنجم

پودر قند و سفیده ی تخم مرغ را با همزن برقی به اندازه ای هم بزیند که شکل ظرف را بگیرد و در صورت وارونه شدن ظرف بیرون نریزد. حالا آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

سفیده ها را به زرده ها اضافه کنید و به صورت دورانی با هم زن دستی هم بزنید.

مرحله هفتم

مایع کیک را در قالب مورد نظر بریزید و  در سینی فر قرار دهید. در سینی فر آب بریزید و درب فر را ببندید. فر از قبل گرم شده به دمای 150 درجه باید باشد و مدت زمان پخته شدن کیک  50  دقیقه است . پخته بودن کیک را با خلال دندان تست کنید. اگر کیک به آن نچسبید . کیک شما کاملا پخته شده است.

امیدوارم از این طرز تهیه کیک کاستلا شکلاتی با بافت پنبه ای استفاده کنین  و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید. واقعا که درست کردن کیک یک جور تراپی به حساب میاد.

بقیه ی رسپی ها رو هم ببینین شاید خوشتون اومد. 🙂 فقط کافیه روی کیک مورد نظرتون کلیک کنین.