کیک کاستلا شکلاتی !!! کیکی با طعم و بافت بینظیر. ببینیم مواد اولیه اش چه چیزهایی هستند و بعد از آن دستور کیک را قرار می دهم.
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
پودر قند 40 گرم
شکر 40 گرم
روغن مایع یا کره آب شده 60 گرم
آرد 40 گرم
پودر کاکائو 25 گرم
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی برای تزیین به مقدار دلخواه
طرز تهیه کیک کاستلا شکلاتی با بافت پنبه ای :
مرحله اول
زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
مرحله دوم
ابتدا زرده ی تخم مرغ و روغن و شیر را با همزن برقی هم بزنید.
مرحله سوم
پودر کاکائو و آرد رو با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.
مرحله چهارم
آرد و پودر کاکائو و شکر را به زرده ی تخم مرغ اضافه کنید. با همزن دستی هم بزنید.
مرحله پنجم
پودر قند و سفیده ی تخم مرغ را با همزن برقی به اندازه ای هم بزیند که شکل ظرف را بگیرد و در صورت وارونه شدن ظرف بیرون نریزد. حالا آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ششم
سفیده ها را به زرده ها اضافه کنید و به صورت دورانی با هم زن دستی هم بزنید.
مرحله هفتم
مایع کیک را در قالب مورد نظر بریزید و در سینی فر قرار دهید. در سینی فر آب بریزید و درب فر را ببندید. فر از قبل گرم شده به دمای 150 درجه باید باشد و مدت زمان پخته شدن کیک 50 دقیقه است . پخته بودن کیک را با خلال دندان تست کنید. اگر کیک به آن نچسبید . کیک شما کاملا پخته شده است.
امیدوارم از این طرز تهیه کیک کاستلا شکلاتی با بافت پنبه ای استفاده کنین و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید. واقعا که درست کردن کیک یک جور تراپی به حساب میاد.
بقیه ی رسپی ها رو هم ببینین شاید خوشتون اومد. فقط کافیه روی کیک مورد نظرتون کلیک کنین.