با طرز تهیه کیک نسکافه ای خوشمزه کیک جذاب و خوش بافت دیگه در خدمتتون هستیم . اگه از طعم نسکافه خوشتون میاد و یکی از نوشیدنی های مورد علاقتونه پس مطمئن باشین که عاشق طعم و بافت این کیک میشین . توی درست کردنش شک نکنین . فکرشو بکن کیک نسکافه ای پخته باشی و یه فنجون نسکافه هم درست کرده باشی و دیگه چه شود به به .اول ببینیم برای پختش به چه موادی احتیاج داریم.
مواد لازم:
تخم مرغ 4عدد
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر 1 و 4/1 پیمانه
نسکافه 2 قاشق غداخوری
روغن مایع 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پنس
پنس: مقداری که بین انگشت شصت و اشاره جا شود.
طرز تهیه کیک نسکافه ای خوشمزه
مرحله اول
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی قدری هم می زنیم تا کرمی و کشدار بشود.
مرحله دوم
یک چهارم از شیر را با نسکافه روی حرارت می گذاریم و هم می زنیم تا شیر و نسکافه با هم مخلوط شوند. وقتی مخلوط شدند از روی حرارت بر میداریم تا خنک شوند.
مرحله سوم
شیر (شیر نسکافه و شیر ساده )و روغن را به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم. با همزن برقی در حد یک دست شدن هم می زنیم.
مرحله چهارم
آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم.
مرحله پنجم
آرد و بیکینگ پودر و نمکی که الک کرده بودیم را به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم.
مرحله ششم
مایع کیک را در قالب مورد نظر میریزیم و در فر از قبل گرم شده تا دمای 180 درجه قرار می دهیم . مدت 30 الی چهل دقیقه برای پخته شدن کیک صبر مب کنیم و پخته شدن کیک را با خلال دندان امتحان می کنیم اگر کیک به خلال دندان نچسبید، کیک کاملا پخته شده است.
کیک آماده ی سرو است، نوش جان 😊
بقیه ی رسپی ها رو هم ببینین شاید خوشتون اومد. فقط کافیه روی کیک مورد نظرتون کلیک کنین.