کیک رافائلو یا کیک سفید برفی… حالا چرا سفید برفی ؟ چون ظاهر کیک مثل یک گلوله ی برف می مونه! زیبا و جذاب و البته با طعم فوق العاده. خب بریم سراغ مواد اولیه ی کیک رافائلو خانگی با بافت نرم
مواد لازم:
آب جوش 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3 عدد
روغن 3 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل 50 گرم
پودر بادام 50 گرم
آرد 180 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
مواد فیلینگ:
خامه صبحانه 200گرم
شکلات سفید 100گرم
پنیر ماسکارپونه 1 بسته
طرز تهیه:
مرحله اول
زرده ها و سفیده های تخم مرغ های به دمای محیط رسیده را از هم جدا می کنیم.
مرحله دوم
نصف شکر را به سفیده ها اضافه می کنیم و سفیده ها را تا جایی هم می زنیم تا فرم بگیرد و حجیم شود. بعد از اتمام هم زدن سفیده ها را در یخچال می گذاریم.
مرحله سوم
مابقی شکر را به زرده ها اضافه می کنیم و زرده ها را آنقدر هم می زنیم تا کرمی و کشدار شود.
مرحله چهارم
پودر نارگیل و پودر بادام را به زرده ها اضافه می کنیم. ودر حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله پنجم
آب جوش را به مواد زرده اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله ششم
حالا روغن را اضافه می کنیم و در حدی که مایع کیک یک دست شود هم می زنیم.
مرحله هفتم
آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط می کنیم و 3 بار الک می کنیم.
مرحله هشتم
آرد و بیکیینگ پودر و سفیده را طی سه مرحله به زرده ها اضافه می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم.
مرحله نهم
مواد کیک را داخل قالب مورد نظر میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه می گذاریم. 30 دقیقه زمان می دهیم تا کیک پخته شود . میزان پخته بودن کیک را با خلال دندان می سنجیم اگر کیک به خلال دندان نچسبید ، کیک ما کاملا پخته است.
مرحله دهم
در این مرحله مواد فیلینگ را آماده می کنیم. خامه صبحانه و شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب می کنیم. میتوانیم خامه و شکلات را در ظرفی ریخته و روی بخار کتری قرار دهیم و اجازه دهیم که خامه و شکلات ذوب شوند.
مرحله یازدهم
وقتی شکلات و خامه ی ذوب شده از دما افتادند آنها را هم می زنیم تا یک دست شوند.
مرحله دوازدهم
حالا پنیر ماسکار پونه را به خامه و شکلات اضافه می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم تا یک دست شوند.
مرحله سیزدهم
وقتی کیک حسابی خنک شد آن را به طور عرضی برش می زنیم طوری که 3 لایه کیک داشته باشیم . لایه ی اول را با مواد فیلینگی که آماده کردیم پوشش می دهیم. و به همین ترتیب لایه ی دوم و سوم را روی هم قرار میدهیم و با مواد فیلینگ سطح لایه ها را به طور کامل پوشش می دهیم.
مرحله چهاردهم
با خامه ی قنادی سطح کیک را کاور می کنیم و با پودر نارگیل و پودر بادام به دلخواه تزیین می کنیم. کیک رافائلو یا کیک سفید برفی شما آماده است . از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
بقیه ی رسپی ها رو هم ببینین شاید خوشتون اومد. فقط کافیه روی کیک مورد نظرتون کلیک کنین.