طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی

طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی یک کیک بین المللی و فوق العاده خوشمزه برای کسایی که عاشق طعم کاکائو و شکلات هستند. میتونین برای عصرانه و میان وعده سروش کنین و از طعم بینظیرش لذت ببرین. خب بریم سراغ مواد اولیه اش و بعدم طرز تهیه اش.

کیک دبل چاکلت

مواد لازم:

طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی : 

مرحله اول

آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط و 3 بار الک می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم زن برقی به اندازه ای هم می زنیم تا کرمی و کشدار شوند.

مرحله سوم

شیر و روغن را به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم و با همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم میزنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد خشک را طی سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم و با همزن دستی به صورت دورانی هم میزنیم.

مرحله پنجم

شکلات تخته را به روش بن ماری ذوب می کنیم و کنار می گذاریم. می توانید این کار را به وسیله ی یک ظرفی که روی بخار کتری قرار می دهید، انجام دهید.

مرحله ششم

مایع کیک را در قالب چرب شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده تا دمای 180 درجه در طبقه ی وسط قرار می دهیم. 45 دقیقه به کیک زمان می دهیم تا پخته شود. برای اطمینان از پخت خلال دندان را در کیک فرو می کنیم اگر کیک به آن نچسبید، کیک کاملا پخته شده است.

مرحله هفتم

شکلات ذوب شده را روی کیک میریزیم. کیک خوشمزه و جذاب دبل چاکلت آماده ی سرو است. خب اینم از طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی نوش جان 😊

بقیه ی رسپی ها رو هم ببینین شاید خوشتون اومد. 🙂 فقط کافیه روی کیک مورد نظرتون کلیک کنین.