طرز تهیه کیک باقلوایی با شربت زعفرانی

طرز تهیه کیک باقلوایی با شربت زعفرانی

طرز تهیه کیک باقلوایی با شربت زعفرانی

طرز تهیه کیک باقلوایی با شربت زعفرانی !این بار اومدیم با دستور یک کیک فوق العاده .نگم از طعم و بافت بی نظیرش. حتما حتما درستش کنین و کنار عزیزانتون لذتش رو ببرید. بریم سراغ مواد لازم:

مواد لازم:

مواد لازم شهد:

طرز تهیه کیک باقلوایی با شربت زعفرانی:

مرحله اول

تخم مرغ ها رو در ظری بشکنید و هم بزنید تا از هم باز شوند. شکر و وانیل رو یهش اضافه کنید و با همزن برقی شروع به هم زدن کنید تا کرمی و کشدار بشه . مدت 5 دقیقه کافیه تا تخم مرغ ها به بافت مناسب برسند.

مرحله دوم

روغن مایع و پودر هل رو به مواد تخم مرغی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مرحله سوم

در ادامه زعفران دم کرده و ماست و پودر هل رو اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا نوبت آرد و بکینگ پودر میرسه . بهتره از قبل دو بار الک شده باشند. طی سه مرحله آرد ها رو به مایع کیک اضافه می کنیم و با همزن دستی به صورت دورانی هم می زنیم.

مرحله پنجم

مایع کیک رو توی قالب مورد نظرتون میریزید و در فر از قبل گرم شده تا دمای 180 درجه میذارید.مدت زمانی که کیک باید در فر بمونه 45 دقیقه هست. با خلال دندون امتحان کنید اگر هنگام فرو کردن در کیک ، کیک بهش نچسبید کیک کاملا پخته شده.

طرز تهیه ی شربت:

آب و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید. هم بزنید تا شکرها حل شوند زمانی که مایع به  به جوش اومد گلاب و زعفران و جوهر لیمو رو اضافه کنید.

مرحله ششم

زمانی که کیک و شربت سرد شدند . شربت را آروم آروم روی کیک میریزیم و 5 الی 6 ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا شربت حسابی به خورد کیک بره . با گل محمدی یا پودر پسته میتونید تزیین کنین و نوش جان بفرمایید.

بقیه ی رسپی ها رو هم ببینین شاید خوشتون اومد. 🙂 فقط کافیه روی کیک مورد نظرتون کلیک کنین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

با نظر دادن راجع به محتوای این مجله ی اینترنتی ما رو خوشحال می کنین. بی صبرانه منتظر خوندنشون هستیم. فقط کافیه روی دکمه ی زیر کلیک کنین.