طرز تهیه کیک باقلوایی با شربت زعفرانی
طرز تهیه کیک باقلوایی با شربت زعفرانی !این بار اومدیم با دستور یک کیک فوق العاده .نگم از طعم و بافت بی نظیرش. حتما حتما درستش کنین و کنار عزیزانتون لذتش رو ببرید. بریم سراغ مواد لازم:

مواد لازم:
- تخم مرغ: 6 عدد
- آرد قنادی : 400 گرم
- پودر نارگیل : 50 گرم
- شکر دانه ریز : 185 گرم
- روغن مایع : 180 گرم
- شیر (هم دمای محیط): 120 گرم
- پودر هل : یک و نیم قاشق چایخوری
- نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
- وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده غلیظ : 2 قاشق چایخوری
مواد لازم شهد:
- شکر: 310 گرم
- آب: 150 گرم
- گلاب: 80 گرم
- زعفران دم کرده غلیظ:2 قاشق غذاخوری
- جوهر لیمو: یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک باقلوایی با شربت زعفرانی:
مرحله اول
تخم مرغ ها رو در ظری بشکنید و هم بزنید تا از هم باز شوند. شکر و وانیل رو یهش اضافه کنید و با همزن برقی شروع به هم زدن کنید تا کرمی و کشدار بشه . مدت 5 دقیقه کافیه تا تخم مرغ ها به بافت مناسب برسند.
مرحله دوم
روغن مایع و پودر هل رو به مواد تخم مرغی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله سوم
در ادامه زعفران دم کرده و ماست و پودر هل رو اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
حالا نوبت آرد و بکینگ پودر میرسه . بهتره از قبل دو بار الک شده باشند. طی سه مرحله آرد ها رو به مایع کیک اضافه می کنیم و با همزن دستی به صورت دورانی هم می زنیم.
مرحله پنجم
مایع کیک رو توی قالب مورد نظرتون میریزید و در فر از قبل گرم شده تا دمای 180 درجه میذارید.مدت زمانی که کیک باید در فر بمونه 45 دقیقه هست. با خلال دندون امتحان کنید اگر هنگام فرو کردن در کیک ، کیک بهش نچسبید کیک کاملا پخته شده.
طرز تهیه ی شربت:
آب و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید. هم بزنید تا شکرها حل شوند زمانی که مایع به به جوش اومد گلاب و زعفران و جوهر لیمو رو اضافه کنید.
مرحله ششم
زمانی که کیک و شربت سرد شدند . شربت را آروم آروم روی کیک میریزیم و 5 الی 6 ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا شربت حسابی به خورد کیک بره . با گل محمدی یا پودر پسته میتونید تزیین کنین و نوش جان بفرمایید.
بقیه ی رسپی ها رو هم ببینین شاید خوشتون اومد. فقط کافیه روی کیک مورد نظرتون کلیک کنین.