کرم بروله یه دسر کلاسیک فرانسوی هست. طعم خوشمزه ای داره و درست کردنش هم راحته و زمان زیادی ازتون نمیگیره. اگه نمیدونین واسه مهمونی تون چه دسری درست کنین کرم بروله رو امتحانش کنین
مواد لازم کرم بروله
340 گرم خامه
40گرم شکر
زرده تخم مرغ 4 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کرم بروله خانگی با طعم وانیل
مرحله اول
خامه رو به همراه 20 گرم شکر مخلوط می کنیم و هم میزنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم. به خامه زمان میدیم تا شروع به رقیق شدن بکنه.
مرحله دوم
در ظرفی دیگر زرده های تخم مرغ رو به همراه 20 گرم شکر باقی مونده هم میزینم تا شکر توی تخم مرغ حل بشه. حالا وانیل رو اضافه می کنیم و هم میزنیم.
مرحله سوم
حالا خامه ی رقیق شده رو طی چند مرحله به زده های تخم مرغی که با شکر و وانیل هم زده بودیم اضافه می کنیم و هم میزنیم.
مرحله چهارم
حالا قالبی که ارتفاع زیادی نداشته باشه رو انتخاب کنین و مایعی که تهیه کردین رو داخل قالب بریزین و اجازه بدین کمی مایع داخل قالب از دما بیفته و در فر از قبل گرم شده تا دمای 155 درجه قرار بدین. وقتی قالب رو در سینی فر قرار دادین آب گرم رو در سینی فر بریزین و در فر رو ببندین.
مرحله پنجم
8 الی 10 دقیقه زمان آماده شدن کرم بروله داخل فر هست بعد ازن که از فر بیرون آوردین داخل یخچال قرار بدین تا خنک بشه. بعد از اینکه از یخچال بیرو آوردین روی کرم بروله رو شکر بپاشین و با فندک تورچ شکر ها را کاراملایز کنین. به اصطلاح خودمون شکر ها رنگشون از سفید مایل به قهوه ای بشه. اگه فندک تورچ ندارین می تونین توی فر بذارین و گریل رو روشن کنین و کرم های بروله رو در طبقه ی اول فر قرار بدین.
خب عزیزان کرم بروله آماده هست می تونین روی اون رو با توت فرنگی تزیین کنین و به عنوان یه دسر مجلسی و شیک سروش کنین. پیشاپیش نوش جان
تماس با ما
با نظر دادن راجع به محتوای این مجله ی اینترنتی ما رو خوشحال می کنین. بی صبرانه منتظر خوندنشون هستیم. فقط کافیه روی دکمه ی زیر کلیک کنین.