طرز تهیه پن کیک ساده تابه ای
پن کیک ساده تابه ای خونگی که هم آسونه و هم خوشمزه و میتونین به عنوان صبحانه یا عصرانه میل کنین. همراه خامه یا مربا و یا عسل مزه اش بینظیر میشه. چون داخل ماهیتابه هم میتونه پخته بشه بهش پن کیک میگن. به نظرم واسه بچه های صبحونه نخور گزینه ی خوبیه که ترغیب به خوردن همچین صبحانه ی خوشمزه ای بشن و یکی از خوبیهاش اینه که پختنش آسونه و مامانا واسه ی آماده کردنش اذیت نمیشن. خب بریم سراغ مواد اولیه.

مواد اولیه:
- آرد سفید 1 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- شیر یک پیمانه
- روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
- آیتم لیست
- نمک 1 پنس (پنس به مقداری گفته میشه که بین دو تا انگشت جا بشه)
طرز تهیه پن کیک ساده تابه ای:
مرحله اول
تخم مرغ و شکر و وانیل رو در ظرفی با هم دیگه مخلوط می کنیم و اونقدر هم می زنیم تا کرمی و کشدار بشه. این کرمی و کشدار شدنه یه نکته ی مهمه اگه مقدار هم زدمن کم باشه ممکنه بعدا که پن کیک تون پخته شد بوی تخم مرغ بده.
مرحله دوم
شیر و روغن رو اضافه می کنیم و با همزن برقی حدود یک دقیقه هم می زنیم.
مرحله سوم
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط می کنیم و الک می کنیم و طی 2 مرحله به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم اگه با همزن برقی هم بزنیم باعث میشه پن کیکتون به اندازه ی دلخواه پف نکنه.
مرحله چهارم
خب رسیدیم به مرحله ی پخت . با یک ملاقه ی کوچیک مقداری از پن کیک رو داخل ماهیتابه ی چرب شده میریزیم. یه جوری مایع داخل ملاقه یا هر وسیله ی دیگه ای که دارید بریزید که اندازه ی پن کیک هاتون با هم مساوی بشه.
مرحله پنجم
وقتی روی سطح پن کیک حباب های ریزی ایجاد شد و رنگش شروع به عوض شدن کرد باید پن کیک رو برگردونیم و اجازه بدیم که اونطرفش هم پخته بشه .
مرحله ششم
خب مرحله پنجم رو انجام میدیم تا تمام مواد پن کیک تموم بشه . هر مدلی که دوست دارید میتونید تزیینش کنین و سرو کنین. 1 مدل خیلی راحت اینه که 1 طرف همه ی پن کیک ها رو عسل بزنید و روی هم بچینین. نوش جونتون باشه هر مدلی که سروش کردین.
بقیه ی رسپی ها رو هم ببینین شاید خوشتون اومد. فقط کافیه روی کیک مورد نظرتون کلیک کنین.