بهترین دستور وافل برای صبحانه

اگه دوست دارین یه صبحانه ی جدید امتحان کنین از بهترین دستور وافل برای صبحانه غافل نشین. می تونین با موز یا توت فرنگی یا بستنتی میلش کنین. البته وافل و بستنی فکر می کنم واسه عصرانه مناسب تر باشه. برای صبحانه آدم میلش به بستنی نمی کشه. وافل و عسل واسه صبحانه به نظر عالی میاد. خب ببینیم این جذاب دوست داشتنی چه موادی احتیاج داره و بعد از اون هم یه نگاهی به طرز تهیه اش بندازیم.

مواد لازم:

طرز تهیه وافل

مرحله اول

خب عزیزان تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم دیگه مخلوط کنین و با همزن دستی هم بزنین تا کرم رنگ بشن.

مرحله دوم

حالا کره رو اضافه کنین و هم بزنین . بهتره که کره به دمای محیط رسیده باشه. اونقدری هم بزینن که یه مخلوط یک دست داشته باشین.

مرحله سوم

آرد و بیکینگ پودر رو به هم دیگه اضافه کنین و طی سه مرحله به مایع وافل اضافه کنین و هم بزنین.

مرحله چهارم

خب حالا از مایع وافل اونقدری بردارین و قالب های دستگاه وافل ساز از مایع پوشیده بشه. نه بیشتر و نه کمتر. وقتی وافل درست شد. دوباره مایع در دستگاه وافل ساز بریزین و به همین ترتیب تا ماع وافل تموم بشه.

اینم از بهترین دستور وافل برای صبحانه . میتونین با عسل و یا شکلات میلش کنین و از طعمش لذت ببرین. پیشاپیش نوش جان…