مد و فشن
در این بخش از مجله اینترنتی ستوده میخوایم راجع به هر آنچه که در دنیای مد اتفاق میفته صحبت کنیم. از لباس گرفته تا اکسسوری های جذاب. البته گاهی اوقات لباس ها و اکسسوری هایی که ترند میشن اصلا هم زیبا نیستن ولی چون مد شدن افراد زیادی می پوشنشون و استفادشون می کنن.تو این بخش میخوایم یاد بگیریم چه لباسی برای چه افرادی مناسب هست و متناسب با لباس و استایل چه اکسسوری و یا کیف و کفش و روسری و یا کلاه بهتره انتخاب بشه. گاهی اوقات با عوض کردن استایل آدما سنشون هم پایین تر میزنه یا برعکس ممکنه با پوشیدن یه مدل لباس و انتخاب کردن یه مدل مو سن آدما بیشتر از اون چیزی که هست به نظر بیاد. کافیه که بدونیم چی بپوشیم و چی بهمون میاد . گاهی لازمه با یه استایلیست راجع بهش مشورت کنیم. راجع به رنگی که به چهرمون میاد و یا چه مدل اکسسوری با اون لباس بندازیم مناسبه و کمک به داشتن ظاهر زیبا تر و جذاب تر می کنه.
گاهی اوقات یه لباس بهمون میاد ولی مناسب مراسم و یا مکانی که قراره حضور داشته باشیم نیست اصطلاحا میگیم باید درس کد (Dress Code) اون مکان رو رعایت کنیم. مثلا با لباسی که میریم عروسی قطعا نمیتونیم باشگاه بریم. همیشه و همه جا باید درس کد رعایت بشه. البته بایدی در کار نیست ولی مسلما اگه درس کد رعایت بشه به داشتن ظاهر موجه بیشتر کمک می کنه.
از طرفیم شاید با انتخاب یه لباس که اتفاقا مناسب مکان هم هست، و پول زیادی هم برای خریدنش پرداخت کردیم بهمون نیاد. مثلا خودمون یه کم تپلیم تازه لباسه بیشتر چاق نشونمون میده یا خودمون لاغریم و لباسه کاری می کنه که خیلی بیشتر لاغر به نظر برسیم. جثه ی ریز و قد کوتاه داریم و لباس کاری می کنه که کوتاهتر به چشم بیایم و حتی برعکس این اتفاق هم ممکنه بیفته که آدمای قد بلند با پوشیدن یه لباس خیلی بیشتر قد بلند به نظر برسن و باعث بشه زیبا به نظر نیان . پس اصلا مهم نیست که چقدر برای یه لباس هزینه کردیم مهم اینه که هیکلمون رو بشناسیم و متناسب باهاش یه لباس انتخاب کنیم. البته سلیقه هم نقش خیلی مهمی توی پوشش آدما داره. سلیقه، اعتقادات، اقلیم، طبقه اجتماعی،سن همه و همه دست به دست هم میدن که پوشش یه آدم انتخاب بشه.
گاهی آدما پوششون رو مطابق با سلبریتی مورد علاقشون انتخاب می کنن. مثلا بازیگر مورد علاقشون از فلان برند لباس استفاده می کنه و خب علاقه مندانشون هم حتما همون لباس رو میخرن. البته این مدل پیروی کردنا بیشتر توی نوجوونا و گاها جوونا رایجه و با بالا رفتن سن تقریبا این مدل پیروی کردن کم رنگ تر میشه. یا مثلا فوتبالیست مورد علاقه ی طرفداران فوتبال به تازگی مدل موشو عوض کرده و یه مدل مویی زده که شاید اصلنم به هوادارش نیاد ولی واسه هواداره این چیزا مهم نیست و فقط می خواد هرطور شده خودشو شبیه فلان فوتبالیست بکنه حتی به قیمت زشت دیده شدن.
انتخاب لباس به فرهنگی که آدما باهاش بزرگ شدن هم ربط داره. آدما با فرهنگا و عاید مختلف پوشش متفاوتی هم دارن. پوشش به مکان زندگی هم مرتبطه. مثلا منطقه سرد سیر هست یا گرم سیر . حتی منطقه بالا شهر هست و یا پایین شهر. البته از این نکته هم غافل نباشیم که هرگز نباید آدما رو بر اساس ظاهرشون قضاوت کنیم و در باره ی شخصیتشون پیش داوری های نادرستی داشته باشیم ولی خب متاسفانه این دوره زمونه عقل آدما به چشمشونه و خیلی زود بر اساس ظاهر آدما راجع به شخصیتشون هم نظر میدن.
ما در این بخش سعی کردیم اطلاعات مفیدی راجع به لباس و اکسسوری و هر آنچه که مربوط به ظاهر میشه جمع کنیم با این پیش فرض ذهنی که هیچ کدوممون از روی ظاهر آدما راجع به شخصیتشون نظر ندیم.
چی انتخاب کنیم،بهتره؟
چه شلواری بپوشیم؟
استایل کردن لباس با توجه به فصل
استایل بر اساس اندام
ترندها و رنگها
مناسبتها و موقعیتها
اکسسوری و مکملها