طرز تهیه محلبی ترکیه ای با شیر و نشاسته،دسری ساده و خوشمزه برای مهمانی ها
اگر به دنبال یک دسر ساده،خوشمزه و در عین حال شیک و مجلسی هستین محلبی ترکیه ای بهترین انتخابه.این دسر خوش طعم که باشیر،شکر و نشاسته درست می شه یکی از محبوب ترین دسرهای خاور میانه ای است. در این مقاله با طرز تهیه محلبی ترکیه ای خانگی با شیر آشنا می شین که نه تنها خوشمزه ست بلکه ظاهر زیبایی هم داره و برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسبه.
مواد لازم برای تهیه محلبی ترکیه ای
شیر : 4 لیوان
نشاسته ذرت :3 قاشق غذاخوری
شکر یک دوم لیوان
گلاب یا وانیل : 1 قاشق غذاخوری
خامه (اختیاری): 1 قاشق غذاخوری
پودر پسته یا دارچین برای تزئین
طرز تهیه محلبی خانگی مرحله به مرحله
مرحله اول
شیر ،نشاسته و شکر را در قابلمه ای بریزین و خوب هم بزنین تا نشاسته کاملا در شیر حل بشه.
مرحله دوم
قابلمه رو روی شعله ملایم قرار بدین و مرتب هم بزنین تا مخلوط غلیظ بشه و بجوشه.
مرحله سوم
وقتی دسر غلیظ شد،گلاب یا واینل رو اضافه کنین و هم بزنین در صورت دلخواه خامه رو هم اضافه کنین تا بافت نرم تری داشته باشه.
مرحله چهارم
محلبی رو در قالب یا ظرف سرو مورد نظرتون بریزین و اجازه بدین تا در دمای اتاق خنک بشه.سپس محلبی رو در یخچال قرار بدین تا خودشو بگیره.
مرحله پنجم
بعد از سرد شدن روی محلبی رو با پودر پسته ،دارچین یا نارگیل خشک تزیین کنین و سرو کنین.
نکات کلیدی برای تهیه محلبی بهتر
از شیر پر چرب استفاده کنین تا بافت دسر لطیف تر بشه.
حرارت باید حتما ملایم باشه و دسر رو مدام هم بزنین تا ته نگیره.
می تونین از قالب های سیلیکونی استفاده کنین تا دسر رو به صورت قالبی برگردونین.
تماس با ما
با نظر دادن راجع به محتوای این مجله ی اینترنتی ما رو خوشحال می کنین. بی صبرانه منتظر خوندنشون هستیم. فقط کافیه روی دکمه ی زیر کلیک کنین.