یه دسر مجلسی و شیک و خوشمزه روکر موز هست . میتونین واسه مهمونیاتون درستش کنین و باهاش حسابی دلبری کنین. مزه بهشت میده و ظاهرشم خیلی زیبا میشه پس اگه به فکر درست کردن یک دسر خوشمزه واسه مهمونیتون هستین یه نگاهی به این طرز تهیه دسر روکر موز خانگی ساده و رژیمی بزنین.
مواد لازم:
پودر ژله موز یک بسته
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
شیر 2 لیوان
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
شکر 2 سوم لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
خامه صبحانه یک بسته
بیسکوییت پتی بور یک و نیم بسته
موز 2 عدد
طرز تهیه دسر روکر موز خانگی ساده و رژیمی
مرحله اول
پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنین و روی حرارت غیر مستقیم قرار بدین تا پودر ژله کامل در آب حل بشه.
مرحله دوم
پودر ژلاتین رو دردو لیوان آب سرد بریزین و روی حرارت غیر مستقیم قرار بدین تا ژلاتین در آب حل بشه.
مرحله سوم
شیر و نشاسته ذرت و شکر رو با هم مخلوط کنین و روی حرارت قرار بدین و هم بزنین تا غلیظ بشه.
مرحله چهارم
حالا خامه و ژلاتین و وانیل رو به مخلوط نشاسته ای اضافه کنین و هم بزنین و از روی حرارت بردارین.
مرحله پنجم
کف قالبی که واسه ی دسر روکر موز در نظر گرفتین رو چرب کنین و موز ها رو کف قالب بچینین و ژله ای که در آب جوش حل کرده بودین رو به آرومی روی موز ها بریزین. لازم نیست همه ی ژله ها رو اضافه کنین اونقدری ژله بریزین که روی موزها رو بپوشونه. نیم ساعت ظرف رو در یحچال قرار بدین تا ژله نیم بند بشه ،وقتی نیم بند شد بقیه ژله رو هم رویش بریزین و در یخچال قرارش بدین . دقت کنین که ژله ای که روی ژله ی نیم بند میریزین کاملا از دما افتاده باشه که لایه ی قبلی رو آب نکنه.
مرحله ششم
حالا کرمی که با نشاسته ذرت درست کرده بودین رو که الان دیگه باید خنک شده باشه رو بهش بیسکوییت پتی بوری که از قبل خردش کردین رو اضافه کنین و مخلوط کنین .
مرحله هفتم
کرم رو که کاملا خنک هست رو روی ژله بریزین و داخل یخچال بذارین و بهش زمان بدین که کامل خودشو بگیره.
خب اینم از طرز تهیه دسر روکر موز خانگی ساده و رژیمی امیدوارم درستش کنین و از طعم و بافت بینظیرش لذت ببرین. نوش جان