طرز تهیه حلوا سنتی با آرد گندم

حلوا یه دسر فوق العاده خوشمزه که می تونین خیلی راحت خودتون توی خونه درستش کنین. می تونین واسه مهمونی هاتون مخصوصا مهمونی های ماه مبارک رمضان یه حلوای خوشمزه با یه ظاهر جذاب درست کنین.طعمش بی نظیره و در کنار چایی می تونه یه عصرانه کامل و سالم باشه.

طرز تهیه حلوا سنتی با آرد گندم

مواد لازم:

طرز تهیه حلوا سنتی با آرد گندم

مرحله اول

آرد رو در تابه ای بریزین و حرارتش بدین تا رنگ آرد عوض بشه و بوی خامیش گرفته بشه. حرارت کم باشه و حواستون باشه که آردتون نسوزه. بهتره که وقتی آردتون روی حرارت هست هم بزنین به صورت مداوم که ته نگیره.

مرحله دوم

خب موقع درست کردن شهد هست البته میتونین اول شهد رو درست کنین،به جای اینکه اول آرد رو تفت بدین. شکر و آب رو توی قابلمه ای بریزین و روی حرارت قرار بدین و موقعی که شکر حل شد زعفران رو اضافه کنین .

مرحله سوم

کره رو به آردها اضافه کنین و هم بزنین تا رنگ همه ی آردها تغییر کنه اگه احساس کردین که این میزان کره کم هست یه مقداردیگه کره اضافه کنین و هم بزنین.

مرحله چهارم

شهد رو به آردها اضافه کنین و هم بزنین تا آرد گلوله گلوله نشه و وقتی حلوای شما به غلظت رسید حرارت رو خاموش کنین. تا حلوا داغ هست توی ظرف سرو مورد نظرتون بریزین تا شکل ظرف رو به خودش بگیره .

وقتی سرد شد می تونین با ته قاشق روی حلوا رو طرح بندازین . میتونین از پودر نارگیل و پودر پسته و گل محمدی هم برای تزیین حلوا استفاده کنین.